Thumbnail.png
 

Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine

Boka er skrevet for å gjøre det lettere å lære norsk gjennom historier og tekster. Vi møter Nadia og Daniel som gjør forskjellige arbeidsoppgaver på kjøkken og kantine, og de lærer norsk på samme tid. Første del av boka har enkle setninger. Det følger med mange forklaringer av ord, samtaler og en del bilder i farger. Andre del har mer fagstoff og flere temaer. 

Arbeidsnorsk på kjøkken og kantine er en lærebok med støtte av Fagforbundet og med hjelp av mange som har prøvd tekstene på kurs og i opplæring. Her er stoff om hva du bør kunne for å jobbe på kjøkken og kantine. Hygiene og internkontroll på arbeidsplassen har stor plass, samt Kommunikasjon og kundebehandling og veien til  god kompetanse. Vi følger Nadia og Daniel gjennom hele boka.

 

Boka bestiller du på kolofonshop.no, andre nettbutikker eller i bokhandel.

Pris kr. 350

ISBN: 978-82-300-1791-3