Dhal eller lapskaus?

 
Dhal eller lapskaus?

Dhal eller lapskaus?

 

Matkulturer fra mange land i Norge

Kultursensitiv matomsorg

Formålet med denne boka er å presentere basiskost og kunnskaper om matretter fra ulike steder i verden og i Norge.

Denne boka er ment om et hjelpemiddel for tilrettelegging av måltider, tilberedning av mat og matservering på sykehjem, sykehus og i hjemmebaserte tjenester eller i annet omsorgsarbeid. Boka er spesielt aktuell for høgskolestudenter innen yrkesfaglærerutdanning, samfunnsernæring, kulturstudier eller for andre som har interesse for ulike matkulturer og tradisjoner.

 

Viktige emner som blir behandlet: 

  • Helse og kosthold

  • Forebyggende helsearbeid

  • Endringer i kostholdet

  • Balanse i kostholdet og i sinnet

  • Religion og mat

  • Faste

  • Mattabuer og tilberedning

  • Matretter, snacks og drikke

  • Norsk kosthold

  • Samisk kosthold

  • En oversikt over kostholdet i mange land

 

Pensumtjeneste  Format: Heftet A5
ISBN  9788213028714
Pris: kr. 248.- + porto

www.kopinor.no   / www.skaff.no 

Ved bestilling: Tlf 23 10 74 44 på dagtid

Send e-post til: Skaff@kopinor.no eller bli kunde hos www.skaff.no

Leveringstid: 3-5 dager