Mat, helse, trim og trivsel

 
 Mat, helse, trim og trivsel

Mat, helse, trim og trivsel

 

Grunnbok med tips, råd og ordforklaringer

Mat, helse, trim og trivsel er en grunnbok om næringsstoffene, matvarekunnskap, tilberedning av mat. hygiene, matvaner, endringer i kostholdet og nye matvaner som følge av migrasjonen til Norge. Den tar også opp sammenhengen mellom sykdom og kosthold. Siste del av boka omhandler ergonomi og praktiske tips for fysisk aktivitet. Tekstene har ordforklaringer og oppgaver. Boka bygger på ernæringskunnskaper og kjennskap til endringer i matvanene og ”tilleggsmaten” for mange minoritetsgrupper i kjølevannet av migrasjonen. Den kan være fin for arbeid på kjøkken og kantine, og for å bli bevisst eget kosthold og kostvaner.

 

 Noen av spørsmålsstillingene i boka

  • Diskuter hva slags mat som kan føre til sykdommer.
  • Hva skjer når maten blir for søt og fet?
  • Hvordan bør måltider være for diabetikere?
  • Hvordan vil du behandle kokt og stekt mat som er igjen etter måltidet?
 

Pensumtjeneste AS
ISBN: 9788213024334
Pris: kr. 241.- + porto

Ved bestilling: www.kopinor.no   / www.skaff.no 

Tlf 23 10 74 44 på dagtid

Send e-post til: Skaff@kopinor.no eller bli kunde hos www.skaff.no

Leveringstid: 3-5 dager