Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine

Det er ikke noe nytt at man lærer bedre norsk i en kontekst og at det kan være mer meningsfylt for voksne å lære noe de kan ta i bruk ganske rakst.  Dette gjelder spesielt for de som har liten utdanning, og må se resultater av å tilegne seg språk og kommunikasjon om noe på et andrespråk. Derfor kan nettopp denne boka være noe for enhver som sliter litt med andrespråket norsk. Boka har korte setninger med tre-fire ord i starten, og mange ord er forklart. Noen bilder i farger gjør stoffet mer tilgjengelig. Skrifttypen er forholdsvis stor, men ikke slik at det virker barnslig for leseren. Den lanseres 5 juni på Sentralen i Oslo, og kanskje det er noe du har lyst til å være med på. Det blir et frokostmøte fra 8.30-10.00. Men Fagforbundet, avdeling Helse og Sosial har støttet produksjonen av boka, slik at dette kunne bli realisert! Fagforbundet kan også bruke den i opplæring på arbeidsplasser, fordi stoffet er faglig relevant og fremmer raskt å lære mer norsk. Send en epost til gunnhild@mangfold.no så videresender jeg den til lederen i MiA, slik at vi kan beregne hvor mange som kommer.