Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine

Lær språk og fag

Det er lettere å lære språk som voksen i en sammenheng med noe man er interessert i eller trenger. Da kan man ta i bruk det man lærer umiddelbart.  Dette gjelder også hvis den som skal lære seg et språk har liten formell utdanning fra hjemlandet. De som har mye utdanning og er vant til å lære på en formell måte, bruker ofte kortere tid på stoffet. Slik sett er “Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine” også aktuell å bruke for kokker og fagpersoner fra andre land slik at det blir en snarvei til språket. Mange som liker å lage mat og kjenner seg igjen i arbeidsprosesser har nytte av boka. Derfor passer den for kvalifisering for og i arbeidslivet for ungdom og voksne.

Boka har korte setninger med tre-fire ord i starten. Mange ord og begreper er forklart. Noen bilder i farger gjør stoffet mer tilgjengelig. Skrifttypen er forholdsvis stor, men ikke slik at det virker barnslig for leseren.

NYHET: Boka blir sendt ut fri for frakt via Kolofon. Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine ble i 2021 lagt ut på Kolofon sin nettbokhandel. https://bokhandel.kolofon.no/b/arbeidsnorsk