Arbeid på Hotell
Hva Hvorfor Hvordan – Metodebok
Skrivehjelpen
På jobb – Håndbok
Basisnorsk for arbeidslivet
Hva vi sier – og hva vi mener
Hæ??? Hva er det du sier?
Snakke Sammen
Barnehage
Mangfold i barnehagen
Norsk pluss barnehage
På sykehjem, sykehus og i hjemmetjeneste
Hjertebrett eller stikklaken
Gammel i nytt land
Norsk for helse og omsorgsarbeidere - tekstbok
Norsk for helse og omsorgsarbeidere - grammatikk
Norsk pluss – Hjemmetjeneste og sykehjem
Rent og pent
Si det og skriv det!
På jobb studiebok
Kjøkken og kantine
Mat og prat
mat, helse, trim og trivsel
Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine
Bygg, anlegg, vedlikehold og lager
Ta plass! Dørene lukkes!
Butikkarbeid, salg og service
Kontorarbeid, sentralbord og resepsjon
Trim, helse og internasjonal sunn mat
Minoritetsspråklige foreldre - en ubrukt ressurs
Familieboka
Mangfold i nærmiljøet
Bruk av videooptak
Flaskehalsen
Kommunikasjon
Norsk og fag
Kollektiv og individ
Innvandrere, helse og mat
Dhal eller lapskaus? Matkulturer fra mange land i Norge
Mat og måltider i hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg
Supper for gammel og ung